Az interneten elérhető határtalan mennyiségű információ és szólásszabadság azzal kecsegtethet bennünket, hogy mindenről megtudjuk az igazságot, nem lehet bennünket becsapni.

Sajnos ez csalóka érzés, hiszen se a különféle magazinokban, se a beszélgetésre alkalmas más felületeken – mint pl. a NaturalSwiss fórum topicokban – nem kizárólag szakértők írnak, ezért komoly összehasonlító munkával és utánajárással tudjuk csak kitapasztalni, hogy valójában mely források a megbízhatóak.

Sajnos hosszú évek megfigyeléséből kiderül, hogy azok, akik megelégedéssel használták a termékeket, nem olvasnak és nem írnak ilyen fórumokban, sőt mivel nem volt szükségük rá, a garanciát sem emlegetik. Pedig a 60 napos pénzvisszafizetési garancia szigorú vállalás: ha a vásárló nem elégedett, mi visszafizetjük a megvett termék árát. Ezt csak az a gyártó teheti meg, aki maximálisan megbízik a termékében.

Termékeink egytől egyik kiváló minőségű, orvosi tisztaságú természetes alapanyagokból készülnek, kíméletes eljárásokkal. A szervezethez kíméletesek, de a mérgekkel tökéletesen elbánnak, meghozva ezzel számos embernek az akár évtizedek óta hiába várt gyógyulást.

Számos olyan cég, illetve egész piaci terület van, ahol komoly károkat okozna, ha az emberek egészségesebbek lennének. Ezek képviselői igyekeznek lejáratni azokat (többek között a NaturalSwiss fórum topicokban), akik szem előtt tartják az emberek egészségi állapotát, és újabb problémák generálása nélkül, végérvényes megoldást kínálnak számukra.

Gyakran csak ezért jönnek létre NaturalSwiss fórum témák (pl. a NaturalSwiss csalás címmel), hogy mondvacsinált indokokkal lejárathassák a jó szándékunkat és a termékeinket.